Saturday, February 18, 2017

Zašto žene vole cipele?







Mi žene smo čudo. Cipela nam nikada dosta, uvek ćemo smisliti razlog ili opravdanje zašto baš taj par mora da se nađe u našem cipelarniku. Imamo ih za svaku priliku, pa čak i one koje nas žuljaju, ali ih se ne odričemo, ipak ćemo ih obuti za tu žurku. Lepo kažu da lepota boli. :)

Muškarci nikada neće razumeti našu ljubav prema njima. Oni kažu da čak ni ne obrate pažnju šta smo obule.  Mi im verujemo, možda ne primete te fenomenalne štikle, ali svakako zapaze duge i vitke noge, graciozno i uspravljeno držanje...





Protivnice smo toga da se žena mora sređivati zbog drugih, a najviše radi pogleda muškaraca, zbog čega  nose nešto što im se ne dopada. Sređujte se zbog sebe, jer ako ste lepe samima sebi bićete i drugima!

Činjenica je da se ne ponašamo racionalno kada ugledamo taj savršeni par, zastane nam dah. Ako ih ne kupimo, mislićemo o njima danima, smišljati sve te outfite u našim glavama i na kraju se odreći poslednjeg dinara ako treba.  Danas ima toliko raznolikih cipela, neke od njih jesu prava mala umetnička dela, pa nije ni čudo što ih želimo posedovati. Šta bismo samo dale da na jedan dan budemo Sara Džesika Parker- bile bi u cipelarniku ceo dan!
Ali, pošto smo u prethodnih par redova zvučale kao pravi cipelozavisnici bitno je da vas podsetimo i da je staklena cipelica Pepeljugi promenila život!




Žene ih vole jer im outfit zbog njih izgleda jako dobro, jer su vitkije, više, koračaju uzdignute glave, imaju samopouzdanja i imaju osećaj kao da je ceo svet njihov! Kada su nam stopala srećna hodamo, sedimo i mislimo drugačije!






Sada vas čeka nešto potpuno novo, a to je video na temu : " Tri situacije u kojima nam cipele podižu samopouzdanje"!











No comments: